Italiaanse ovenschotel

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.

Eenvoudig recept bereid met eerlijke verse en goede ingredienten.

Deel dit recept

Ingrediënten
800 gr aardappelen.
2 kilo zeebaars.
80 gr zwarte olijven.
60 gr kappertjes.
3 eetlepels tijm.
olijfolie.
zout en peper.
150 ml droge witte wijn.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappelen en snijd ze in stukken.
Smeer bakpapier in met olijfolie en bedek deze met de aardappelen,zeebaars,(heel)olijven,kappertjes,tijm en zout en peper.
Zet 20 min.in de oven op 200 gr.Overgiet het na de eerste 5 min. met de wijn.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

zusvanwim avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten