Champignons met Boursin
- 10-20 min.
- Geplaatst op 17-07-2004
Lekker als bijgerecht bij barbecue
Ingrediënten 6 personen
6 flinke champignongs150 gr. Boursin met knoflook en fijne kruiden
versgemalen peper
flesje chili-olie
Benodigdheden
12 lange houten sate-prikkersVoorbereiding
Maak de champignons schoon met stukje keukenpapier. Draai de steeltjes eruit en druppel wat chili-olie in de champignons. Vul de champignons dan met veel Boursin, zodat het er als een bergje bovenop zit. Doe er wat peper op en steek per champignon er 2 sate-prikkers in. (dan vallen ze niet om op de barbecue!). Circa 10 minuten op een zacht vuur zetten, zodat de Boursin NET een beetje begint te smelten.
Serveertip
Je kan ze ook in koekepan of op grillplaat klaarmaken. Ik vind het dan lekker om wat chili-olie in de pan of op de plaat te druppelen.
Dit recept heb ik gekregen van iemand die we op een camping in Frankrijk hebben ontmoet, heb het alleen iets pittiger gemaakt.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties