Champignons met Boursin

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-07-2004

Lekker als bijgerecht bij barbecue

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 flinke champignongs

150 gr. Boursin met knoflook en fijne kruiden

versgemalen peper

flesje chili-olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
12 lange houten sate-prikkers

Voorbereiding

Maak de champignons schoon met stukje keukenpapier. Draai de steeltjes eruit en druppel wat chili-olie in de champignons. Vul de champignons dan met veel Boursin, zodat het er als een bergje bovenop zit. Doe er wat peper op en steek per champignon er 2 sate-prikkers in. (dan vallen ze niet om op de barbecue!). Circa 10 minuten op een zacht vuur zetten, zodat de Boursin NET een beetje begint te smelten.

Serveertip

Je kan ze ook in koekepan of op grillplaat klaarmaken. Ik vind het dan lekker om wat chili-olie in de pan of op de plaat te druppelen.

Dit recept heb ik gekregen van iemand die we op een camping in Frankrijk hebben ontmoet, heb het alleen iets pittiger gemaakt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten