Kabeljauw in parmaham met gnocchi en roerbakgroente

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2004

330 kcal, 25 gr. eiwit, 2 gr. verzadigd vet, 8 gr. onverzadigd vet, 34 koolhydraten

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gram kabeljauwfilet
1 eetlepel rode pesto
2 blaadjes salie
2 plakken parmaham
150 gram kant-en-klare gnocci di frites
1 eetlepel olijfolie
300 gram Italiaanse roerbakgroenten
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakplaat
bakpapier
pollepel

Voorbereiding

Bestrijk de kabeljauwfilet met de rode pesto en bestooi met peper en zout. Leg er een blaadje salie op en omwikkel de kabeljauwfilet met een plak parmaham.

Bereidingswijze

Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de pakketjes in ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. goudbruin en knapperig. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit de olijfolie en roerbak de Italiaanse roerbakgroente in 5 minuten beetgaar.

Serveertip

Leg een kabeljauwpakketje op een bord en serveer er de roerbakgroente en de gnocchi bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten