1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Couscous
  5. couscous salade

couscous salade

Door: hermitage

  • Marokkaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-07-2004

Ingrediënten


Couscous, 1 rode papika, 1 rode ui, 2 knoflook, olijfolie, 2 lemon, 2 ons marrokaanse knoflookworst of chorizo,
cherry-tomaatjes en halfzachte feta.



Zomers, pittig en snel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de couscous en laat het afkoelen.
Snij de knoflookworst of de chorizo in blokjes.
Maak de groente schoon. Halveer de tomaatjes, snij paprika in blokjes en snij ui in kwart ringen.

Bereidingswijze

Bak worst/chorizo in wat olijfolie totdat het wat krokant is. Meng het daarna door de couscous samen met alle andere ingredienten.
Knijp een halve limoen er overheen uit. En breng het op smaak met wat zeezout en peper.

Serveertip

Lekker met een koude rose en afgebakken landbrood.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hermitage
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top