Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Ebly op Cantonese wijze (eigen versie)

Ebly op Cantonese wijze (eigen versie)

Door: myriam_c

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-07-2004

Ingrediënten 2 personen


100 gr Ebly (10 min.), 100 gr doperwtjes, 100 gr gerookte kipfilet, 100 gr champignons, 12 scampi, 1 ei (omelet maken), 1 eetl. soyasaus, 1 eetl. gevogeltefond (of 3 eetl. sterke kippebouillon), 2 eetl. olijfolie, peper en zout



Zachte tarwe met groenten met groenten, gevogelte en schaaldieren

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De scampi 5 min. bakken in de olijfolie en uit de olie nemen. In dezelfde olie de champignons en de erwtjes 5 min. bakken. De in blokjes gesneden gerookte kipfilet en een eetl. gevogeltefond (of 3 eetl. kippebouillon) toevoegen. Kruiden met peper en zout en 10 min. laten sudderen.
De Ebly 10 min. laten koken in ruim water met zout.
Ondertussen een omeletje bakken en in reepjes snijden.
De Ebly afgieten, een eetl. soyasaus, de omeletreepjes en de groenten/scampi/kip toevoegen.

Serveertip

Warm opdienen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van myriam_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top