Witlof roerbakken
- Nederlands, Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 15-07-2004
Lekkere variant
Ingrediënten 2 personen
Benodigdheden
WokVoorbereiding
Ontdoe de witlof van de bittere pit en snijd het in grove stukken.
Bereidingswijze
- Giet een scheut olijfolie in de wok en doe er de witlof bij.
- Roerbak deze tot het goed warm is en doe er de in stukjes gesneden kaas en ham bij.
- Niet te lang laten bakken want dan gaat de witlof te veel vocht afgeven.
- Doe er de lepel boursin cuisine bij.
- Als slot de cashewnoten erbij.
- Als de witlof te vochtig is geworden giet hem tussendoor dan even af voor je er de boursin cuisine bij doet.
Laatste reacties
Hola, erg lekker, ik neem het naar mijn pagina, bedank, Pity
Ik neem dit recept mee lijkt me erg lekker. Elly
lijkt me erg lekker. Neem ik mee Bedankt. Groetjes Micky
Ik neem dit recept mee hoor.
Klinkt errug lekker! Dus deze gaat mee naar mijn pagina! Kussies, Maria