Witlof roerbakken

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2004

Lekkere variant

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Voorbereiding

Ontdoe de witlof van de bittere pit en snijd het in grove stukken.

Bereidingswijze

  • Giet een scheut olijfolie in de wok en doe er de witlof bij.
  • Roerbak deze tot het goed warm is en doe er de in stukjes gesneden kaas en ham bij.
  • Niet te lang laten bakken want dan gaat de witlof te veel vocht afgeven.
  • Doe er de lepel boursin cuisine bij.
  • Als slot de cashewnoten erbij.
  • Als de witlof te vochtig is geworden giet hem tussendoor dan even af voor je er de boursin cuisine bij doet.

Laatste reacties

pity49 avatar
pity49 12-09-2004

Hola, erg lekker, ik neem het naar mijn pagina, bedank, Pity

elni avatar
elni 04-09-2004

Ik neem dit recept mee lijkt me erg lekker. Elly

stiny26 avatar
stiny26 08-08-2004

lijkt me erg lekker. Neem ik mee Bedankt. Groetjes Micky

orphan avatar
orphan 19-07-2004

Ik neem dit recept mee hoor.

roxy-floxsy avatar
roxy-floxsy 19-07-2004

Klinkt errug lekker! Dus deze gaat mee naar mijn pagina! Kussies, Maria

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten