1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Witlof roerbakken

Witlof roerbakken

Door: visscher1950

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2004

Ingrediënten 2 personen


4 stronkjes witlof.100 gr in stukjes gesneden ham.100 gr in stukjes gesneden kaas.Flinke lepel boursin cuisine (tomaat en zuiderse kruiden).100 gram cashewnoten. scheut olijfolie.


Verder heb je nodig


Wok


Lekkere variant

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdoe de witlof van de bittere pit en snijd het in grove stukken.

Bereidingswijze

Giet een scheut olijfolie in de wok en doe er de witlof bij. Roerbak deze tot het goed warm is en doe er de in stukjes gesneden kaas en ham bij.Niet te lang laten bakken want dan gaat de witlof te veel vocht afgeven.Doe er de lepel boursin cuisine bij.Als slot de cashewnoten erbij.Als de witlof te vochtig is geworden giet hem tussendoor dan even af voor je er de boursin cuisine bij doet.



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van visscher1950
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top