1. Home
  2. Recepten
  3. shoarmasoep

shoarmasoep

  •  , Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-07-2004

Ingrediënten 4 personen


4 uien, 1 teentje knoflook, 400 gr shoarmavlees, 1 a 2 eetlepels olie, 1 pak Hongaarse goulashsoep, 2 liter water, 1 groot blik witte bonen in tomatensaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn. roerbak het shoarmavlees ca. 6 min. in de hete olie en schep het uit de pan. fruit in de achtergebleven olie uien en knoflook. maak de soep volgend se aanwijzingen op de verpakking en voeg er twee liter water aan toe. breng de soep aan de kook en roer er dan het vlees, de uien en de knofloook door. laat ca. 10 minuten zachtjes koken en doe er dan de witte bonen met tomatensaus . bij. breng weer aan de kook en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van julmeg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van julmeg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top