shoarmasoep

  • Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-07-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 uien, 1 teentje knoflook, 400 gr shoarmavlees, 1 a 2 eetlepels olie, 1 pak Hongaarse goulashsoep, 2 liter water, 1 groot blik witte bonen in tomatensaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn. roerbak het shoarmavlees ca. 6 min. in de hete olie en schep het uit de pan. fruit in de achtergebleven olie uien en knoflook. maak de soep volgend se aanwijzingen op de verpakking en voeg er twee liter water aan toe. breng de soep aan de kook en roer er dan het vlees, de uien en de knofloook door. laat ca. 10 minuten zachtjes koken en doe er dan de witte bonen met tomatensaus . bij. breng weer aan de kook en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten