Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tulband
  5. Tulband

Tulband

Door: kittybit

  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 12-07-2004

Ingrediënten


250 gram gesmolten boter
1 zakje vanillesuiker
? zakje bakpoeder
250 gram suiker
250 gram bloem
4 eieren


Verder heb je nodig


Extra nodig:
Tulbandvorm
Mixer met garden
Boter om in te vetten


Een makkelijke en snel basisrecept voor een heerlijke luchtige tulband. Scoort altijd rond de feestdagen. Je kunt aan het beslag natuurlijk rozijnen of bigareaux, maar ik vind puur natuur het lekkerst.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de tulbandvorm in.

Meng alle ingredienten goed door elkaar.

Bak de tulband 70 minuten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kittybit
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top