Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. een zwoele zomer

een zwoele zomer

Door: hermitage

  • Mediterraan Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-07-2004

Ingrediënten 4 personen


Marscapone, 2 vanille-stokjes, vloeibare zoetstof, 4 ons allerhande rood fruit, balsamico-azijn en zeer fijne poedersuiker.



Hier zijn geen woorden voor, laat je zintuigen maar spreken....

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De vruchten schoonmaken en marineren in de balsamico-azijn welke op smaak is gebracht met zoetstof. Laat dit een aantal uur marineren. De marscapon op smaak brengen met zaadjes van 2 vanille-stokjes. Dit alles kan dus van tevoren zo worden bereid.
Bij opmaken natuurlijk te beginnen bij de marscapone. Dit niet netjes maar juist met veel structuur op een dessertbordje draperen.
Daarna de rode vruchten zonder sap nonchalant over de marscapone leegen. Daarna met de marinade druppelgewijs besprenkelen. Af te maken met fijn poedersuiker.

Serveertip

Eet dit met je lief op een zwoele zomerse avond!!!



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hermitage
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top