1. Home
  2. Recepten
  3. KRUIDENBROOD

KRUIDENBROOD

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-07-2004

Ingrediënten 4 personen


Verse kruiden(bieslook, basilicum, peterselie)
90 ml olijfolie,
1 knoflookteen,
1 rond klein broodje,
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1) Was en hak de verse kruiden. Meng ze in de keukenrobot met de olijfolie en het knoflookteentje. Voeg peper en zout toe naar eigen smaak.
2) Snij het brood, maar zorg ervoor dat de sneetjes niet te dun zijn!
3) Besmeer iedere snee brood nu eenzijdig met het kruidenmengsel uit je keukenrobot. Leg ze dan in dezelfde volgorde terug op het aluminiumpapier.
4) Sluit het aluminiumfolie zorgvuldig af. Druk de bovenrandjes goed tegen mekaar. Bak het brood 15 tot 20 min in een voorverwarmde oven.

Serveertip

Serveer warm en smullen maar van je kruidenbrood!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madamemikmak


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madamemikmak
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top