1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. quiche met zalm en aspergesaus

quiche met zalm en aspergesaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-07-2004

Ingrediënten 4 personen


500g witte asperges
1 blik gekoeld croissantdeeg
100g gerookte zalm in reepjes of een blik zalm
1 doosje maggi saus voor asperges
25g boter
2 el basilicum fijngesneden
3 eieren


Verder heb je nodig


Quichevorm 27cm


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de aperges en snijd in stukjes van 4cm.Kook de aperges met weinig water en zout in 5 minuten beetgaar en laat ze in een vergiet uitlekken.

Bereidingswijze

Bekleed een quichevorm(27cm) met het deeg.Verdeel de aperges en zalm over de bodem.Bereid de maggisaus voor asperges met de boter volgens de aanwijzingen. Draai het vuur uit en roer het basilicum en de eieren erdoor. Schenk de saus over de aperges en bak de quiche in een voorverwarmde oven van 200c in 25 minuten gaar en goudbruin.

Serveertip

Lekker met een salade van kerstomaatjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peanuts27


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van peanuts27
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top