Rib-eye in cognac-marinade

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Rib-eye in cognac-marinade

    Rib-eye in cognac-marinade

    Rib-eye in cognac-marinade

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 rib-eye(per persoon ),peper ( uit de molen ),cognac,rozemarijn,thijm
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

laat de rib-eye 1 tot 1,5 uur marineren in een flinke scheut cognac samen met de peper ,rozemarijn en de thijm

Bereidingswijze

het is het beste op een hete grill of barbeqeu ,en dan is het aan jezelf hoelang je hem laat liggen ,rood - roze of well done (natuurlijk is rood aanbevolen)

Serveertip

met patatjes en/of stokbrood.
en als aanrader; een heerlijke Pomerol ernaast

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

petervergunst avatar
petervergunst

Doorsturen

Home Recepten