1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. pilav

pilav

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-07-2004

Ingrediënten 2 personen


3 ons kipfilet
1 ui
1 blik perziken (800 gr)
1 blikje tomatenpuree
ketjap (naar smaak)
knoflook (2 kleine teentjes of poeder)
sambal (1 theelepel)



Turks gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in stukjes snijden ui snijden

Bereidingswijze

Braad het vlees licht aan dan de kliengesneden ui erbij en even mee fruiten.
Dan de in dtukken gesneden perziken erbij met een scheut ketjap(naar smaak), het blikje tomatenpuree de knoflook fijngeknepen (of de poeder) erbij.
alles goed door roeren en eventueel wat water als het te vast wordt.
als laatste een theelepeltje samal erbij.

Serveertip

Serveren met rijst en en glas rode wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerbrigvanvoorst


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerbrigvanvoorst
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top