Roomkaas-sandwiches met bacon en tomaat

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g plakjes bacon (vleeswaar, C1000 Vers)
250 g cherrytomaatjes (C1000 Vers)
12 sneetjes donker Oerbrood (C1000 Vers)
1 kuipje Paturain verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden (kuipje a 80 g)
4 eetlepels tuinkers (The Greenery, doosje a 20 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de baconplakjes in een droge koekenpan knapperig uit en laat ze afkoelen.
Houd 12 tomaatjes apart en snijd de rest in vieren.
Snijd de korstjes van het brood.
Bestrijk 6 sneetjes brood dik met de roomkaas. Verdeel de bacon, de gesneden tomaatjes en de tuinkers erover. Leg de overige sneetjes brood erop en druk ze aan.
Snijd de sandwiches diagonaal door en steek in iedere sandwich een prikkertje met daaraan een hele cherrytomaat gestoken.

Bron

C1000

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chaootje avatar
chaootje

Doorsturen

Home Recepten