Monchou-taartjes

  • Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-07-2004

Lijkt op tompousen, maar dan anders.

Deel dit recept

Ingrediënten
*1 pak bladerdeeg, *1 ei, *greinsuiker of kristalsuiker, *200 gr. monchou, *250 gr. kwark, *80 gr. suiker, *1 blikje aardbeivlaaivulling.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom.

Voorbereiding

Laat de plakjes bladerdeeg 5-10 minuten ontdooien.

Bereidingswijze

Bestrijk de plakjes deeg met ei en bestrooi ze met de suiker. Leg ze daarna op de bakplaat (op bakpapier) en bak ze ongeveer 15-20 minuten op 200 graden. Laat ze na het bakken afkoelen en snij ze overlangs doormidden. Meng de monchou, kwark, 80 gr. suiker en de aardbeivulling door elkaar. Verdeel de vulling over de ene helft van de bladerdeegplakken en zet daarna de andere helft erop.

Serveertip

Tip: Je kunt in plaats van vlaaivulling natuurlijk ook verse vruchten gebruiken. Bron: MonChou.

Laatste reacties

marike3 avatar
marike3 11-07-2004

Lijkt me erg lekker ga het zeker proberen, neem het in ieder geval mee.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten