Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. PRINSESSEN-AARDAPPELEN

PRINSESSEN-AARDAPPELEN

Door: deonart

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-06-2004

Ingrediënten



1kg niet stukkokende aardappels - 1/2 t zout - 500ml yoghurt - 1/2 t saliepoeder - 1/2 t rozemarijnpoeder - 60g gesmolten boter - 1 t aromat - 1/2 t zout - 1/2 t peper



Lekker met lamsrollade

Ontdek meer:

Bereidingswijze


1. Kook aardappelen in weinig water en zout niet te gaar. 2. Laat aardappelen even uitdampen. 3. Klop de yoghurt glad met salie, rozemarijn en gesmolten boter. 4. Snijd aardappel in plakken van 3/4cm dikte en schep ze door yoghurtmengsel. 5. Maak het gerecht in een warm waterbad(au bain-marie) goed warm. 6. Indien nodig, maak verder op smaak met aromat, zout en peper.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top