1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoeken
  4. Crepes
  5. Taart van crepes met sinaasappelsaus

Taart van crepes met sinaasappelsaus

  • Frans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-06-2004

Ingrediënten 6 personen


*4 grote sinaasappelen, *het sap van 1 citroen, *100gr. boter of margarine, *150 gr. poedersuiker, ! dl. rum, *20 crepes.


Verder heb je nodig


Scherp mesje,* sinaasappelpers, *pan.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de schil van 2 sinaasappelen in flinterdunne reepjes. Pers alle sinaasappelen uit.

Bereidingswijze

Smelt de boter en voeg het citroen-en sinaasappelsap,de suiker en reepjes sinaasappelschil in gedeelten toe en verwarm alles tot een stroopachtige saus. Voeg dan de rum toe. Stapel de crepes op en bestrijk elke crepe royaal met saus. Schenk de rest van de saus over de bovenste crepe.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gejohn


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gejohn
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top