Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Aardappelpuree op Zwitserse wijze

Aardappelpuree op Zwitserse wijze

Door: deonart

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-06-2004

Ingrediënten


600g goed geboende aardappelen - 175ml warme melk - 50g gemale pikante zwitserse kaas - 30g boter - zout - peper - aromat



Lekker met rosbief en frisse sla

Ontdek meer:

Bereidingswijze


1. Kook aardappelen gaar. 2. Giet aardappelen af en laat ze uitdampen en pel ze. 3. Klop melk, kaas, zout, peper en aromat naar smaak door aardappelpuree en roer goed glad met houten lepel. 4. Serveer op voorverwarmde schaal.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top