Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Aardappelpuree met kaas

Aardappelpuree met kaas

Door: deonart

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-06-2004

Ingrediënten


700g geschilde aardappelen - 250ml warme melk - 75g fijn geraspte oude Goudse kaas - 30g boter - geraspte nootmuskaat - aromat - zout - peper



Lekker bijgerecht bij vlees zonder jus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook aardappelen gaar en laat even uitdampen. 2. Doe ze door pureeknijper. 3. Meng melk erdoor en klop lepel voor lepel de kaas door de aardappelpuree. 4. Roer na smaak, boter met nootmuskaat, zout, peper en aromat erdoor.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top