1. Home
  2. Recepten
  3. Arabische keuken
  4. Pitabroodjes met lamsvlees

Pitabroodjes met lamsvlees

  • Arabisch, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-06-2004

Ingrediënten


300 g lamslapjes
zout
versgemalen zwarte peper
2 theelepels paprikapoeder
1/2 theelepel gemalen komijn (djinten)
3 eetlepels olijfolie
8 pitabroodjes
150 g Griekse yoghurt
1 teen knoflook
60 g rucola grofgesneden
1/2 komkommer in blokjes


Verder heb je nodig


Wokpan


Lekkere snel klaar broodjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Snijd het vlees in dunne reepjes en meng de kruiden erdoor. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin
2. Rooster intussen de pitabroodjes in de broodrooster
3. Roer in een kommetje de yoghurt los met zout en peper en pers de knoflook erboven uit.

Bereidingswijze

4. Snijd de pitabroodjes open en schep de komkommer, rucola en de reepjes vlees erin
5. Schep er wat knoflooksaus over. Serveer direct.






Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridsaida


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridsaida
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top