Gevulde eieren van Gertrud

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Gevulde eieren van Gertrud

    Gevulde eieren van Gertrud

    Gevulde eieren van Gertrud

Dit recept van echt super simpele gevulde eitjes is van mijn buurvrouw. Zij zit in ons leesclubje en maakt heel vaak deze eitjes als borrelhapje. We zijn er allemaal dol op en vragen iedere keer weer of ze ze wil maken. Echt je staat versteld van de heerlijke smaak!

Deel dit recept

Ingrediënten
8 eieren - 1 kleine pot sandwich spread naturel van Heinz - wat paprikapoeder of wat peterselie om te garneren
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de eieren hard. Pel de eieren en snij ze in de lengte doormidden. Haal de dooiers er voorzichtig uit en vermeng deze met de sandwich spread.

Bereidingswijze

Vul de holtes van de eieren met de dooiermassa. Strooi er wat paprikapoeder overheen en garneer met wat peterselie.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar
pwiggers

Doorsturen

Home Recepten