1. Home
  2. Recepten
  3. slagroomtruffels

slagroomtruffels

Door: mariellemarcel

  •  , Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-06-2004

Ingrediënten


125 gram boter
125 gram poedersuiker
75 gram slagroom
vanille (uit een stokje of een zakje vanillesuiker)
200 gram pure chocolade
100 gram cacaopoeder



Heerlijk, met dank aan Rudolph van life and cooking

Ontdek meer:

Bereidingswijze

? Mix in een kom de boter met de suiker, en vanille romig
? Schep op een met plastic beklede plaat kleine bergjes van het mengsel, steek een coctailprikker in elke truffel, Zet ze ca. 30 minuten in de vriezer
? Smelt de chocolade en doe het cacaopoeder in een diep bord. Doop de bevroren truffels in de gesmolten chocolade en haal ze door het cacaopoeder. Verwijder de prikkers en bewaar ze tot gebruik op een koele plaats



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariellemarcel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top