1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. forel met pistaches, princessebonen, en natuuraardappelen

forel met pistaches, princessebonen, en natuuraardappelen

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-06-2004

Ingrediënten


1 gereinigde forel, 2 eetlepels fijngemalen pistaches, 2 eetlepels bloem, 1/4 glas droge witte wijn, 2 koffielepels boter of margarine, 180 gram verse princesseboontjes (of diepvries boontjes), 250 gram aardappelen, 1 schijfje citroen, gehakte peterselie, peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappelen, kook de bonen en de aardappelen in water gaar gedurende respectievelijk 15 en 20 minuten.
droog de forel met absorberend keukenpapier. Wentel hem in de bloem en bak hem 10 min in een koffielepel boter of margarine,
Overgiet de forel met de droge witte wijn, voeg er de nodige kruiden aan toe en laat hem afgedekt nog 5 minuten verder stoven.
Laat de bonen uitlekken en voeg er 1 koffielepel boter of margarine aan toe.
Schik de met fijngemalen pistaches versierde forel, de bonen, de aardappelen en het schijfje citroen op een bord en garneer de aardappelen met peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top