1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. kerriesaus

kerriesaus

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-06-2004

Ingrediënten


1 eierdooier, 1 eetlepel mosterd, 100 ml sojaolie, 2 eetlepels citroensap, 1 koffielepel sojasaus, 1/2 koffielepel kerriepoeder, 100 g magere platte kaas, peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de eierdooier en de mosterd door elkaar en voeg er geleidelijk de sojaolie aan toe. Meng vervolgens het citroensap, de sojasaus en de kerrie onder, evenals de plaate kaas. breng de kerriesus, indien nodig, op smaak met wat peper.

Serveertip

Deze saus kan je gebruiken om er een kip kerriebeslag van te maken heerlijk bij aperitiefhapjes of gewoon op de boterham.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top