1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Gevulde tomaat
  5. gevulde tomaat met kip en komkommer

gevulde tomaat met kip en komkommer

  • Belgisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2004

Ingrediënten


80 gr kippefilet, 2 blaadjes sla, 1 dikke tomaat, 1/4 kleine komkommer, 1 eetlepel magere yougurt, 1 koffielepel mosterd, wat bieslook, 1/2 citroen, peper , zout, 1 snede volkorenbrood van 400 gr.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de kippefilet en laat hem onmiddellijk afkoelen, halveer de tomaat en ledig beide helften, Schil de komkommer, snij hem in stukjes en schik deze in een kring op de rand van een bord.
Snij de gekookte kipfilet in kleine stukjes, roer de yougurt, de mosterd en de fjngesipperde bieslook en wat peper en zout door elkaar en meng er vervolgens de stukjes kip onder.
Vul de uitgeholde tomaten met kipsalade op en plaats ze in het midden van het bord,op de slablaadjes. Garneer met de cotroenblaadjes en rooster het sneetje brood dat deze schotel begeleid.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top