1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. wortelsoep

wortelsoep

  • Belgisch, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-06-2004

Ingrediënten 4 personen


400 gr wortelen, 2 kleine aardappelen, 1 ui, een kruidentultje, peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de wortelen, de aardappelen en de ui. Snij de wortelen en de aardappelen in blokjes en snipper de ui.Voeg de verschillendeingredienten in een kookpan samen en breng ze aan de kook. laat deze bereiding een half uurtje koken. Verwijder vervolgens het kruidentuiltje en mix de soep. breng de dikke wortelsoep op smaak met wat peper.

Serveertip

Eventueel enkele toefjes verse peterselie toevoegen bij het opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mia1macbond
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top