Gourmet met groenten
- Vegetarisch, Vegetarisch
- 0-10 min.
Vaak zijn de vegetariers onder ons het stiefkind met een gourmet.daarom deze variant op een vleesgourmet.En nog erg lekker ook.!
Ingrediënten 4 recipe.people
800 gr aardappelen 2 tomaten1 groene paprika1 kleine courgette250 gr champignons600-800 gr Emmentalerzoutversgemalen pepergedroogde oreganogedroogde tijm2 uien in ringen gesneden.Bereidingswijze
Was de aardappelen,breng ze in water aan de kook,laat ze gaar koken,giet ze af,laat ze afkoelen,ontdoe ze van de schil en zet ze op een warme plaats.Was de tomaten,snijd de kroontjes eruit en snijd ze in plakjes.Halveer de paprika,ontdoe deze van de steel,de zaadjes en de witte zaadlijsten,was de paprika en snijd hem in stukjes.Was de courgette,snijd de uiteinden eraf en snijd de courgette in plakjes.Maak de champignons schoon,wrijf ze met een velletje keukenpapier af,spoel ze eventueel af en snijd ze in plakjes.Maak de uien schoon en snijd ze in ringen Snijd de kaas in plakjes,doe de groenten naar wens in de gourmetpannetjes,kruid ze met zout,peper,oregano en tijm,beleg ze met een kaasplakje.Doe daar de uiringetjes op.Zet de pannetjes onder de gourmetgrill tot de kaas vloeibaar begint te worden.
Serveertip
Serveer met geroosterd stokbrood.Eet smakelijk.