Meloen met asperges.

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-06-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
6 stuks Asperges groen of wit-1 kleine Meloen-2 eetlp. 1 eetlp. citroensap-2 eetlepels Notenolie-225 gram krab.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de asperges schoon en halveer ze.
Kook de toppen van de asperges in kokend water in ca. 5 min. gaar, giet ze af en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

Snijd de meloen doormidden, haal met een lepel de zaadjes eruit en steek met een aardappelboortje zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees.
Klop van de notenolie en het citroensap een vinaigrette.Meng de krab met de meloenbolletjes asperges en de vinaigrette. Verdeel vlak voor het serveren het mengsel over de meloenhelften.

Serveertip

Lekker met warm stokbrood.

Laatste reacties

jokewvg avatar
jokewvg 24-06-2004

mmmmmmmmm lijkt me heerlijk Ghislaine, ik neem het recept mee. Bedankt, groetjes Joke.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten