Hartige Taart

  • Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-06-2004

Basis recept met suggesties voor vulling

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
4-5 plakjes bladerdeeg
3 eieren
beker creme fraiche (of andere room)
Half zakje geraspte kaas
Kruiden: peper/zout
Naar gelang vulling: peterselie, bieslook, oregano, paprikapoeder, kerriepoeder.
Mogelijke vulling:
* Champignons, mais, paprika, erwtjes, worteltjes, courgette, prei, broccoli etc.
* Ham, salami, tonijn, spekjes, zalm, gerookte kipfilet etc.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Quichevorm of springvorm

Voorbereiding

Bladerdeeg ontdooien
Groenten in stukjes of repen snijden
vlees/vis in stukjes snijden

Bereidingswijze

Bakvorm met plakjes bladerdeeg bekleden, zorg dat de plakjes elkaar goed overlappen en goed aandrukken.
Eieren met de creme fraiche loskloppen. kruiden en kaas erdoor roeren.
Gekozen vulling op bladerdeeg leggen, ei/kaasmengsel erover schenken.
Ongeveer 45 min in de oven op 220 C.

Laatste reacties

marianneoud avatar
marianneoud 25-08-2009

Dank voor het recept. Marianne

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten