Hartige Taart

  • Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Hartige Taart

    Hartige Taart

    Hartige Taart

Basis recept met suggesties voor vulling

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
4-5 plakjes bladerdeeg
3 eieren
beker creme fraiche (of andere room)
Half zakje geraspte kaas
Kruiden: peper/zout
Naar gelang vulling: peterselie, bieslook, oregano, paprikapoeder, kerriepoeder.
Mogelijke vulling:
* Champignons, mais, paprika, erwtjes, worteltjes, courgette, prei, broccoli etc.
* Ham, salami, tonijn, spekjes, zalm, gerookte kipfilet etc.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Quichevorm of springvorm

Voorbereiding

Bladerdeeg ontdooien
Groenten in stukjes of repen snijden
vlees/vis in stukjes snijden

Bereidingswijze

Bakvorm met plakjes bladerdeeg bekleden, zorg dat de plakjes elkaar goed overlappen en goed aandrukken.
Eieren met de creme fraiche loskloppen. kruiden en kaas erdoor roeren.
Gekozen vulling op bladerdeeg leggen, ei/kaasmengsel erover schenken.
Ongeveer 45 min in de oven op 220 C.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

abosmana avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten