1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Hartige taart
  5. Hartige taart tonijn
  6. Hartige Taart

Hartige Taart

  •  , Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-06-2004

Ingrediënten 6 personen


4-5 plakjes bladerdeeg

3 eieren

beker creme fraiche (of andere room)

Half zakje geraspte kaas

Kruiden: peper/zout

Naar gelang vulling: peterselie, bieslook, oregano, paprikapoeder, kerriepoeder.

Mogelijke vulling:

* Champignons, mais, paprika, erwtjes, worteltjes, courgette, prei, broccoli etc.

* Ham, salami, tonijn, spekjes, zalm, gerookte kipfilet etc.


Verder heb je nodig


Quichevorm of springvorm


Hartige Taart
Hartige Taart

Basis recept met suggesties voor vulling

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bladerdeeg ontdooien

Groenten in stukjes of repen snijden

vlees/vis in stukjes snijden

Bereidingswijze

Bakvorm met plakjes bladerdeeg bekleden, zorg dat de plakjes elkaar goed overlappen en goed aandrukken.

Eieren met de creme fraiche loskloppen. kruiden en kaas erdoor roeren.

Gekozen vulling op bladerdeeg leggen, ei/kaasmengsel erover schenken.

Ongeveer 45 min in de oven op 220 C.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van abosmana


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van abosmana
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top