Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. KRUIDIG GEROOSTERDE AARDAPPELEN

KRUIDIG GEROOSTERDE AARDAPPELEN

Door: deonart

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-06-2004

Ingrediënten 4 personen



4 mooie en grote aardappelen(400g) - 1 t zout 20g rosmarijn, fijn - 4 e olijfolie



Ziet er altijd feestelijk uit....

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Aardappels goed schoon maken en ontpitten. 2. Kook aardappelen beetgaar in schil. 3. Rosmarijn en olie vermengen. 4. Grill voorverwarmen. 5. Aardappelen in breedte als dunne plakjes "waaiertjes", opensnijden. (net niet heeltemaal door) 6. Tussen plakjes aardappelen besprenkel met oliemengsel. 7. 10 cm. van hittebron, aardappelen voor 5 min roosteren of tot mooi op kleur.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top