Camarones confite

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-06-2004

Geconfijte garnalen

Deel dit recept

Ingrediënten
1 dl olijfolie - 2 rode pepers in dunne reepjes - 1 groene peper in dunne reepjes - 4 teentjes knoflook (fijngehakt) - 1 el citroensap - 1 tl grof zeezout - 3 ons garnalen (vers gepeld) - 2 el peterselie (fijngehakt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de peper, olie, knoflook, citroensap en zout goed door elkaar. Voeg de garnalen toe en vermeng dit goed. Doe over in een cazuela en laat dit gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden gaar worden.

Serveertip

Bestrooi met peterselie en serveer direct.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten