1. Home
  2. Recepten
  3. ceasar salad

ceasar salad

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-06-2004

Ingrediënten


Romeinse sla (of een zakje voorgesneden sla)
gekookte eieren, stuk stokbrood, lekkere olijfolie, knoflook, oregano, citroensap, worchestshire saus, zout en peper, en parmesaanse kaas(liefst de verse) (en officieel wat ansjovis)


Verder heb je nodig


Grote kom, oven, mes snijplank


Een lekkere salade die ik uit en amerikaans kookboek heb geplukt;)..........sla eieren croutons, en een dressing

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het stokbrood in dobbelsteentjes, meng ongeveer 3 eetlepels olijfolie met een paar tenene knoflook en wat zout. meng de olie en het brood, zodat er een dun! laagje olie op het brood zit, bak dit dan op een vel bakpapier ongeveer 20 minuten op 175 graden goudbruin, en laat afkoelen

Bereidingswijze

Dressing; meng een aantal lepels olijolie, met wat minder citroensap en 1 eetlepel worchestshiresaus, voeg 2 tenen geperste knoflook toe (wel tussendoor proeven dat de smaken goed in balans zijn)

Serveertip

Snijd de sla, en meng ze met de zelfgemaakte (of gekochte) croutons, en parmesaanse kaas, de in partjes gesneden eieren, en vlak voor het serveren met de dressing.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mandel1981


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mandel1981
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top