Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Knoflooksaus
  6. CHAMPIGNONS IN KNOFLOOKSAUS

CHAMPIGNONS IN KNOFLOOKSAUS

Door: deonart

  • Multi-cultureel Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-06-2004

Ingrediënten


250g champignons - 6 takjes peterselie, fijn - 3 e olijfolie - 2 teentjes knoflook, fijn - 1+1/2 e bloem - 150ml runderbouillon - 1/4 t cayennepeper - 1 e citroensap



Champinones Ajillo

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit 2 eetlepels olie in steelpan en bak knoflook al roerende lichtbruin. 2. Direct van vuur halen en de meel erdoor roeren tot alle meel is opgenomen. De pan terug op de vuur doen en deze in 2 min. garen. 3. De vleesbouillon en 100ml water erdoor roeren en met garde een gladde saus maken en in 10 min. laten garen. 4. Nu de cayennepeper, peterselie en citroensap toevoegen en doorroeren. 5. Voeg een klein beetje koffiemelk toe.(niet meer koken) 6. In een andere pan 1 e olie verhitten en op matig vuur de champignons lichtbruin bakken. 6. Vermeng nu de champignons door de saus. 7. Champignons met saus zachtjes verwarmen en op serveerschaal over doen. 8. Graneer met overgebleven peterselie.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top