Geitenkaassalade

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-06-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 krop rode sla, 1/2 krop frisseesla, 10 verse muntblaadjes, 100g harde geitenkaas, 1 eetlepel balsamico-azijn, 2 eetlepels olijfolie extra vergine, 1 theelepel honing, zout, peper, 4 plakken serranoham, 2 eetlepels pijnboompitten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grillpan

Bereidingswijze

Was een 1/2 krop rode sla en een 1/2 krop frisseesla, scheur ze grof en laat ze uitlekken. Was 10 verse muntblaadjes en snij ze in reepjes. Snij 100g harde geitenkaas in stukken en grill ze in een grillpan. Klop een dressing van 1 eetlepel balsamico-azijn, 2 eetlepels olijfolie extra vergine met 1 theelepel honing en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla, 4 plakken serranoham, de munt en de geitenkaas over 2 borden. Besprenkel de salade met de dressing. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en bestrooi de salade ermee.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten