1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Tabouleh
  6. Tabouleh

Tabouleh

  • Mediterraan, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-06-2004

Ingrediënten


100 g tarwegriesmeel
1 bos platte peterselie
1 bos verse koriander
het sap van 1 limoen
witte peper
komijnpoeder
selderijzout



Mezze, Pit met zon; tarwegriesmeel met kruiden voor 4 pers;

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel het tarwegriesmeel in koud water en laat het gedurende 15 minuten weken in wat lauw water, tot de korrels zacht zijn geworden en al het water hebben geabsorbeerd. Maak de platte peterselie en de koriander schoon en hak zeer fijn. Meng onder het tarwegriesmeel. Roer er het limoensap onder en kruid met witte peper, komijnpoeder, paprikapoeder en selderijzout.

Serveertip

Serveer bij gebakken vis of vlees of bij een tajine van lam met groeten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top