Amaretto mousse

  • Frans, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-06-2004

Lusten we wel dagelijks!!! Zelfs als ontbijt

(foto lijkt er op)

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de gelatine zacht in de likeur. Smelt de boter au bain marie. Klop de eieren met de suiker en de likeur. Voeg de gesmolten boter eraan toe en kook het, al roerende, tot de saus ingedikt is. Laat het in de koelkast afkoelen tot het dik is. Klop de room en spatel deze door het mengsel. Schenk het in wijnglazen of champagneglazen en laat het stollen. Voor het opdienen met geroosterde amandelen garneren.

Laatste reacties

jaikke avatar
jaikke 11-07-2004

Ook dit recept neem ik van je over denk dat het heerlijk is

petravandillen avatar
petravandillen 01-07-2004

Mijn partner ben ik hier compleet mee kunnen veroveren.

will_s avatar
will_s 21-06-2004

Hoi Mar. Hrb dit lekkers uitgeprint. Lekkerrrrrrr.mmmmmmmm. Groetjes Willeke.

la_meuniere avatar
la_meuniere 20-06-2004

hmmmmmmmmmm.....dankjewel Sassefras

edda_m avatar
edda_m 16-06-2004

dat lijkt me super lekker.... Edda

anjakeuken avatar
anjakeuken 15-06-2004

MmmmmmmMarianne....lekker,bedankt groetjes ANJA.....

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten