Amaretto mousse
- Frans, Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 15-06-2004
Lusten we wel dagelijks!!! Zelfs als ontbijt
(foto lijkt er op)
Bereidingswijze
Maak de gelatine zacht in de likeur. Smelt de boter au bain marie. Klop de eieren met de suiker en de likeur. Voeg de gesmolten boter eraan toe en kook het, al roerende, tot de saus ingedikt is. Laat het in de koelkast afkoelen tot het dik is. Klop de room en spatel deze door het mengsel. Schenk het in wijnglazen of champagneglazen en laat het stollen. Voor het opdienen met geroosterde amandelen garneren.
Laatste reacties
Ook dit recept neem ik van je over denk dat het heerlijk is
Mijn partner ben ik hier compleet mee kunnen veroveren.
Hoi Mar. Hrb dit lekkers uitgeprint. Lekkerrrrrrr.mmmmmmmm. Groetjes Willeke.
hmmmmmmmmmm.....dankjewel Sassefras
dat lijkt me super lekker.... Edda
MmmmmmmMarianne....lekker,bedankt groetjes ANJA.....