1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Instant fondue

Instant fondue

Door: marcdepester

  • Belgisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-06-2004

Ingrediënten 5 personen


-200 g oude geraspte kaas
-200 g verkruimelde bluefort
-wat worcestersaus
-1/8 liter tomatencreme soep uit blik
-2 eetlepels sherry
-stokbrood



Overheerlijke snelle fondue, net iets anders ! De oplossing voor onverwachte gasten ! Makkelijk, snel en overheerlijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-kaas met tomatensoep en worcestersaus verwarmen en roeren tot de kaas opgelost is
-de sherry toevoegen en proeven op smaak

Serveertip

-goed heet serveren met stukjes stokbrood en dopen maar in deze snelle fondue



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top