1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. bloemkoolschotel met ragout

bloemkoolschotel met ragout

Door: wencke70

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-06-2004

Ingrediënten 4 personen


500 gr. kipfilet,1 bloemkool,150 gr. champignons,2 blikjes ragout naar keuze,geraspte kaas,ketjap,chilisaus,zout en peper,knoflook,parikapoeder,bakboter,bouillonblokje.



Heerlijke ovenschotel

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in stukjes snijden,bloemkool in kleine roosjes en champignons in plakjes.

Bereidingswijze

Kook de bloemkoolroosjes in de bouillon beetgaar.bak de kipfiletstukjes in de bakboter met de kruiden.doe de champignons erbij,even bakken.de ketjap en chilisaus toevoegen.vet een Ovenschaal in,doe eerst het kipmengsel,dan de bloemkool(wel eerst afgieten natuurlijk!!),dan strijk je de ragout eroverheen en daarna bestrooien met de kaas.15 min. in de oven(200 graden)

Serveertip

Heerlijk met gekruide minikrieljes met geraspte kaas uit de oven en sla-melange.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wencke70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top