Mexicaanse wraps

  • Mexicaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-06-2004

Lekker warm voorgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 tortilla's, 2 uien, 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika, look, room, 2 el mascarpone, 1 blok kaas (naar smaak), boter, 1 courgette, 250 gr champignons, oregano, komijn, verse koriander, preischeutjes, zure room, 1 limoen, peper en zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een oven en een kookpan.

Voorbereiding

Snijd de rode en groene paprika, courgette, champignons en de prei in kleine stukjes. Blok kaas raspen.

Bereidingswijze

Kaasvulling: Fruit boter samen met een geperst teentje look. Blus met een scheutje room en laat even inkoken. Haal van het vuur en voeg de mascarpone en de geraspte kaas toe. Breng op smaak met peper, zout en verse koriander. Groentevulling: Fruit de gehakte ui, look, groene, rode en gele paprika, courgette en champignons aan in Nazareth boter. Kruid met peper, zout, oregano en komijn. Als de groenten beetgaar zijn, haal je de pan van het vuur en roer wat geraspte kaas onder het mengsel. Vul de tortilla's met de mengsels en zet ze 10 minuten in een hete oven. Limoenroom: Roer limoensap door zure room met wat geraspte limoenschil. Kruid de saus af met peper. Giet de saus over de groentewraps met de koude limoenroom.

Serveertip

Garneer met preischeuten.

Laatste reacties

zomernacht avatar
zomernacht 09-06-2004

neem dit recept mee, bedankt en lieve groetjes Edith.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten