Kalfsfricandeau met kruidensaus
- Italiaans,
- 60-120 min.
Italiaanse picknick.
Ingrediënten 8 recipe.people
1,2 kilo kalfsfricandeau * zout * peper * 3 eetl. olijfolievoor de saus:
1/8 ltr. olijfolie * 1 eetl. paneermeel * 1 eetl. gehakte ansjovisfilet * 1 eetl. azijn * 2 teentjes knoflook, gehakt * evt. nog 2 eetl. olijfolie
Benodigdheden
ovenVoorbereiding
Het vlees inwrijven met zout en peper, de olie in een braadslee verhitten, het vlees rondom dichtschroeien en de kalfsfricandeau in de voorverwarmde oven (220 C.) in ca. 70 min. gaar laten worden. Het vlees af laten koelen en in dunne plakken snijden.
Bereidingswijze
De ingredienten voor de saus mengen. Als de saus te dik is kan evt. nog 2 eetl. olie extra worden toegevoegd.