Kalfsfricandeau met kruidensaus

  • Italiaans,
  • 60-120 min.

Italiaanse picknick.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 recipe.people
1,2 kilo kalfsfricandeau * zout * peper * 3 eetl. olijfolie

voor de saus:

1/8 ltr. olijfolie * 1 eetl. paneermeel * 1 eetl. gehakte ansjovisfilet * 1 eetl. azijn * 2 teentjes knoflook, gehakt * evt. nog 2 eetl. olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven

Voorbereiding

Het vlees inwrijven met zout en peper, de olie in een braadslee verhitten, het vlees rondom dichtschroeien en de kalfsfricandeau in de voorverwarmde oven (220 C.) in ca. 70 min. gaar laten worden. Het vlees af laten koelen en in dunne plakken snijden.

Bereidingswijze

De ingredienten voor de saus mengen. Als de saus te dik is kan evt. nog 2 eetl. olie extra worden toegevoegd.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten