Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Pompoensoep
  5. Oosterse pompoensoep

Oosterse pompoensoep

Door: t.sel

  • Indiaas
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2004

Ingrediënten


4 sjalotjes en 2 tn knoflook in 2 eetl olijfolie, 2 tl kerriepoeder, ? tl gemalen komijnzaadjes. ? tl gemberpoeder en 750 gram geschilde en in stukken gesneden pompoen met wat zout en peper, kokosmelk



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak 4 sjalotjes en 2 tn knoflook in 2 eetl olijfolie.Voeg 2 tl kerriepoeder, ? tl gemalen komijnzaadjes. ? tl gemberpoeder en750 gram geschilde en in stukken gesneden pompoen met wat zout en peper en bak alles nog 5 minuten.Schenk er 1 ? liter bouillon bij en laat 30 min. koken. Pureer de soep en roer er 2 dl kokosmelk door en verwarm de soep nog even



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van t.sel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top