1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Pompoensoep
  5. Oosterse pompoensoep

Oosterse pompoensoep

Door: t.sel

  • Indiaas,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2004

Ingrediënten


4 sjalotjes en 2 tn knoflook in 2 eetl olijfolie, 2 tl kerriepoeder, ? tl gemalen komijnzaadjes. ? tl gemberpoeder en 750 gram geschilde en in stukken gesneden pompoen met wat zout en peper, kokosmelk



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak 4 sjalotjes en 2 tn knoflook in 2 eetl olijfolie.Voeg 2 tl kerriepoeder, ? tl gemalen komijnzaadjes. ? tl gemberpoeder en750 gram geschilde en in stukken gesneden pompoen met wat zout en peper en bak alles nog 5 minuten.Schenk er 1 ? liter bouillon bij en laat 30 min. koken. Pureer de soep en roer er 2 dl kokosmelk door en verwarm de soep nog even



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van t.sel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top