Oosterse linzensoep

  • Multi-cultureel, Soep
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
uien,2 tn knoflook, 2 spaanse pepers, boter, garam masala of kerrie poeder, groenteboullion 1 1/2 l. 200 gr. rode linzen, kokosmelk,zout, peper, peterselie en sesmazaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak 2 in ringen gesneden uien, 2 tn knoflook, 2 in ringen gesneden spaanse pepers op zacht vuur in 2 eetl boter.Bak 2 eetl garam masala of kerriepoeder mee. Voeg er 1 ? liter hete groentenbouillon en 200 gr rode linzen toe en laat alles nog 30 minuten koken. Voeg er 2 ? dl kokosmelk en laat even warm worden. Breng op smaak met zout en peper en peterselie en sesamzaadjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

t.sel avatar
t.sel

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten