Pilaf

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

gewoon een grote pan nemen als je veel eters hebt en zo klaar!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gram hamlappen
2 grote uien
knoflook
ketjap
3 blikjes tomatenpuree
sambal
blik perziken
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

vlees in blokjes snijden, ui grof snijden, knoflook uitpersen. perziken in blokjes snijden.

Bereidingswijze

het vlees bakken en 10 minuten laten sudderen. uien, knoflook in een aparte pan bakken en op het laatste moment de ketja erbij doen. alles samenvoegen en dan de tomatenpuree erbij doen. dan de sambal en perziken met sap erbij doen en 10 minuten laten doorwarmen

Serveertip

rijst!!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pilorus avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten