1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-06-2004

Ingrediënten 4 personen


500 gram hamlappen
2 grote uien
knoflook
ketjap
3 blikjes tomatenpuree
sambal
blik perziken



Gewoon een grote pan nemen als je veel eters hebt en zo klaar!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden, ui grof snijden, knoflook uitpersen. perziken in blokjes snijden.

Bereidingswijze

Het vlees bakken en 10 minuten laten sudderen. uien, knoflook in een aparte pan bakken en op het laatste moment de ketja erbij doen. alles samenvoegen en dan de tomatenpuree erbij doen. dan de sambal en perziken met sap erbij doen en 10 minuten laten doorwarmen

Serveertip

Rijst!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top