Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans

  • Italiaans,
  • 30-60 min.

voor 4 pers. bereidingstijd: 5 min. + 35 min. op de barbecue

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
- 4 stukjes zalm en 4 stukjes kabeljauw
(kabeljauw/zalmmignonnettes, diepvries)
- 500 g groentereepjes (diepvries)
- 8 kerstomaatjes
- 8 eetl. mascarpone
- 4 eetl. witte wijn
- 4 eetl. instantsausbinder
- Italiaanse kruidenmix
- peper en zout
- 8 vellen aluminiumfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

- Neem per papillot 2 grote vellen aluminiumfolie: het buitenste vel haalt u er na het bakken af om een propere papillot op de borden te leggen.

- Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan het molentje Italiaanse kruiden.

- Halveer de kerstomaatjes.

Bereidingswijze

Verdeel de diepgevroren groentereepjes over 4 papillotten. Verdeel er de halve kerstomaatjes over. Verdeel er ook het mascarponemengsel over, maar hou nog ongeveer 4 eetl. apart.


Schik er 1 diepgevroren zalmstukje en 1 diepgevroren kabeljauwstukje op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over.


Vouw de papillot vel per vel dicht.


Leg de papillotten op de barbecue en laat ze 35 min. bakken op een matig vuur.

Serveertip

Geef er een aardappel in de schil bij of pasta.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

viske___ avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten