Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans
- Italiaans,
- 30-60 min.
voor 4 pers. bereidingstijd: 5 min. + 35 min. op de barbecue
Ingrediënten 4 recipe.people
- 4 stukjes zalm en 4 stukjes kabeljauw(kabeljauw/zalmmignonnettes, diepvries)
- 500 g groentereepjes (diepvries)
- 8 kerstomaatjes
- 8 eetl. mascarpone
- 4 eetl. witte wijn
- 4 eetl. instantsausbinder
- Italiaanse kruidenmix
- peper en zout
- 8 vellen aluminiumfolie
Voorbereiding
- Neem per papillot 2 grote vellen aluminiumfolie: het buitenste vel haalt u er na het bakken af om een propere papillot op de borden te leggen.
- Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan het molentje Italiaanse kruiden.
- Halveer de kerstomaatjes.
Bereidingswijze
Verdeel de diepgevroren groentereepjes over 4 papillotten. Verdeel er de halve kerstomaatjes over. Verdeel er ook het mascarponemengsel over, maar hou nog ongeveer 4 eetl. apart.
Schik er 1 diepgevroren zalmstukje en 1 diepgevroren kabeljauwstukje op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over.
Vouw de papillot vel per vel dicht.
Leg de papillotten op de barbecue en laat ze 35 min. bakken op een matig vuur.
Serveertip
Geef er een aardappel in de schil bij of pasta.