Mousse van geitenkaas met honingsaus

  • Nederlands, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-05-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Mousse: 250 g zachte geitenkaas, 160 g witte chocolade, 200 ml slagroom, 4 el honing, 300 g mascarpone
Honingsaus: 4 el honing, 100 g blanke rozijnen, 400 ml witte port
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pannetje, spatel, garde, kom

Bereidingswijze

Smelt de witte chocolade samen met 2 el slagroom. Roer de geitenkaas en honing erdoorheen. Klop de rest van de slagroom lobbig. Meng de mascarpone door het chocolademengsel en spatel de slagroom erdoor. Laat de mousse 2 a 3 uur opstijven in de koelkast.
Laat de rozijnen wellen in de port, kook tot de helft in en voeg de honing toe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten