1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Macaroni con olive

Macaroni con olive

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2004

Ingrediënten 4 personen














2 teentjes knoflook
4 takjes peterselie
ca. 15 zwarte olijven zonder pit
4 tomaten
300 gram korte, holle pasta (zoals macaroni, penne, pipe)
zout
2 eetlepels olijfolie
1 zakje Knorr Mix voor Macaroni










Dit snelle vegetarische gerecht is lekker met een komkommersalade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie fijn. Houd 1 eetlepel gehakte peterselie achter voor de garnering. Hak de zwarte olijven grof. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Kook de pasta beetgaar in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing.

2. Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de knoflook, peterselie en olijven ca. 2 minuten. Voeg 1,5 dl water, de inhoud van het zakje mix voor macaroni en de tomaten toe en laat ca. 3 minuten zachtjes koken.

3. Meng de saus door de pasta en garneer met de rest van de peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top