1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. varkensreepjes in Curry-Kokossaus

varkensreepjes in Curry-Kokossaus

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-05-2004

Ingrediënten 4 personen






300 gram mager varkensvlees
1 eetlepel ketjap manis
1 rode paprika
1 struik paksoi
1 blik babymais
75 gram tauge
Conimex Wokolie
Conimex Woksaus Curry Kokos

















Vanavond maken we een snelle, gezonde en makkelijke wokmaaltijd. Zorg ervoor dat de wok goed heet is, zodat het vlees mals blijft en de groenten lekker knapperig! Serveer de rijst er apart bij.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng de ketjap door het vlees en laat ca. 5 minuten marineren. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes. Maak de paksoi schoon en snijd hem in brede repen. Laat de babymais uitlekken. Was de tauge en laat het uitlekken.

2. Verhit een wok op hoog vuur. Voeg een scheutje wokolie toe en wok het vlees ca. 4 minuten. Voeg de paprika en paksoi toe en wok ca. 3 minuten mee. Voeg de babymais en tauge toe en wok nog ca. 1 minuut. Voeg de woksaus naar smaak toe (ca. 5 eetlepels) en schep alles nog eens goed door.

Serveertip

Serveer met rijst en kroepoek.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van r_f
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top